Voor wie?

Voor iedereen, van pasgeborenen tot hoogbejaarden. Iedereen reageert op zijn eigen manier op een homeopathisch geneesmiddel. De een zal een snelle verbetering kennen, terwijl bij de ander de verbetering heel geleidelijk zal verlopen. Deze verbetering is afhankelijk van de ernst van uw klacht en uw conditie. Kinderen reageren vaak wat sneller en gemakkelijker dan ouderen. Afhankelijk van de ernst van uw klachten en de mate van verbetering kunnen meerdere vervolggesprekken en meerdere homeopathische geneesmiddelen noodzakelijk zijn. Als genezing niet mogelijk is, brengt homeopathie vaak verlichting, ook bij ernstige aandoeningen.

In het algemeen kunt u medicijnen die door huisarts of specialist zijn voorgeschreven, naast de homeopathische geneesmiddelen blijven gebruiken

Kinderen

Klassieke homeopathie kan heel veel doen voor kinderen die “niet lekker in hun vel zitten”. Voor sommigen geldt dat letterlijk: ze hebben huidklachten. Hiervoor kun je bij de homeopaat terecht. Veel ouders weten echter niet dat ook kinderen met emotionele en/of gedragsproblemen veel baat kunnen hebben bij een homeopathische behandeling. Het mooie van homeopathie is dat bij een goedgekozen homeopathisch middel niet alleen de klacht verbetert, maar het kind verandert ook. Het wordt meer zichzelf, vaak rustiger en geconcentreerder, en het wordt ook gemakkelijker in de omgang.

Inspiratie